Pikkupojan ja sotaveteraanin ystävyys kosketti miljoonia – tältä se näyttää nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävyys ei aina katso ikää ja välillä kaveruksia yhdistää jokin tekeminen, harrastus, kiinnostuksen kohteet tai urheilu. Pienestä pojasta ja vanhuksesta tuli taannoin erottamattomat ystävykset, jotka 86 vuoden ikäerosta huolimatta viihtyvät toistensa seurassa.

90-vuotias sotaveteraani Erling Kindemin ja neljävuotias Emmett Rychner nousivat nettitähdiksi viime vuonna, kun heidän ystävyydestään uutisoitiin laajasti. Monille tuli kuitenkin tippa silmään, kun poika perheineen joutui muuttamaan pois ystävänsä naapurista. Nyt on kuitenkin paljastunut, että ystävyys jatkui entisellään.

Pojan muuttamisen jälkeen Kindem muutti vanhainkotiin, ja sittemmin pojan vanhemmat ovat huolehtineet siitä, että poika on päässyt tarpeeksi usein vierailemaan ystävänsä luona. Vanhainkodissa 90-vuotta täyttäneelle Kindemille järjestettiin juuri syntymäpäiväjuhlat, joihin poikakin pääsi osallistumaan. Rychner yllätti Kindemin tunnistelaatalla, jossa oli heidän nimensä kaiverrettuna ja teksti: ”Ystäviä Ikuisesti”.