Pojat yrittivät pokata kissoja keskellä päivää – kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa naiset saavat kulkea kaduilla melko rauhassa ilman, että miehet huutelevat perään. Ei tarvitse matkustaa kovinkaan kauas huomatakseen, että flirttailukulttuuri on jo täysin erilainen. Vaikka joissain maissa on yleistä, että miehet huutelevat naisten perään se ei tarkoita sitä, että naiset pitäisivät siitä.

Kolme miestä tietävät, että naisille törkeä flirttailu ja peräänhuutelu on epäkohteliasta ja he demonstroivat sen hauskasti YouTubessa TheGunfordmay-kanavalle julkaisemallaan videolla. Videolla kolme mieskaverusta kävelee kadulla rauhassa, kunnes he huomaavat talon edustalla hengailevan upean kissan.

Miehet alkavat huutelemaan kissalle limaisia iskurepliikkejään. He kysyvät kissalta muun muassa, onko tällä maitoa ja kertovat, että heillä on maitoa tarjottavaksi asti. He tarjoavat pörröisiä hellyydenosoituksiakin, mutta kissa ei voisi vähempää kiinnostua miehistä. Tämä video näyttää upeasti sen, että kissan tavoin yleensä naisetkin yrittävät parhaansa mukaan olla huomioimatta huutelua.