Possu päihitti koirat agility- ja tottelevaisuustesteissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen koko perheen elokuva Babe – Urhea possu kertoi pienestä porsaasta, joka päätyy joulupöydän sijaan lammaskoiran rooliin pienellä maatilalla. Yhdysvalloista kantautuva uutinen osoittaa, ettei tarina koiramaisia piirteitä omaksuvasta siasta ole aivan tuulesta temmattu.

Amy on kuusikuukautinen porsas, joka hämmästyttää ihmisiä osallistumalla perinteisesti koirille tarkoitettuille agility- ja tottelevaisuuskursseille. Amy on osoittautunut erittäin älykkääksi yksilöksi, ja uusien temppujen oppiminen sujuu possulta useita koiria paremmin.

Amyyn päästään tutustumaan Associated Press -uutistoimiston Youtube-videolla. Internetissä on nähtävillä myös myöhempi video, jossa possu osallistuu ensimmäistä kertaa Seattle Kennel Clubin järjestämään koiranäyttelyyn.