Suomalaishitit soivat Hollywoodin suosikkisarjassa: ”Monta miljoonaa katsojaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Unified-albuminsa taannoin näyttävästi Lontoon Ministry of Sound -klubilla julkaissut ja kansainvälistä menestystä niittänyt suomalainen DJ-parivaljakko Super8 & Tab soi Staran saamien tietojen mukaan nyt myös huippusuositussa Vampyyripäiväkirjat-menestyssarjassa.

Miljoonia katsojia ympäri maailmaa saavassa hittisarjassa kuullaan kaksi suomalaiskappaletta, jotka ovat Who Needs Pain feat. Jan Burton ja No Frontiers feat. Julie Thompson. Kappaleet soivat niiden autenttisessa ympäristössä, eli klubilla.

– Ne lähettivät meille käsikirjoituksesta kohdan, johon halusivat käyttää noita biisejä. Toki se meille sopi. Ehkä siellä ohjaaja diggailee meidän Unified-albumia tai mustaa muutenkin. Ei sekään haittaa, että ohjelmalla on pelkästään jenkeissä monta miljoonaa katsojaa, Tab kertoi hetki sitten Staralle.

Seuraavaksi Super8 ja Tab suuntaavat keikoille ensi viikonloppuna, jolloin yhtye esiintyy ensin Singaporessa 21. maaliskuuta. Sieltä matka vie Pohjois-Amerikkaan, jossa parivaljakko nousee lavalle 26. maaliskuuta Yhdysvaltojen Miamissa sekä 27. maaliskuuta Kanadan Calgaryssa ja 28. maaliskuuta Edmontonissa.

Stara haastatteli taannoin kansainvälisesti keikkailevaa parivaljakkoa ja tiedusteli muun muassa miten Super8 & Tab saavat aikansa kulumaan pitkillä mannertenvälisillä lennoilla. Samalla duo kertoi uuden levynsä hienosta menestyksestä kansainvälisillä DJ-listoilla. Katso videohaastattelu tästä.