Taylor Swift vakuutti säärensä 40 000 000 dollarista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin uutisoidaan hankkineen vakuutuksen säärilleen onnettomuuksien varalta. Laulajan säärien korkea arvo yllätti hänet itsensäkin, sillä vakuutuksen hinnaksi tuli hurjat 40 miljoonaa dollaria, eli noin 37 miljoonaa euroa.

Splash
Splash

The National Enquirer -lehden mukaan Taylor Swiftin taustatiimi alkoi selvittämään, olisiko tähden sääret mahdollista vakuuttaa esimerkiksi tanssirutiinien aikana tapahtuvien onnettomuuksien varalta. Laulajattaren säärien arvo paljastui huomattavasti odotettua suuremmaksi.

Lehden mukaan Swift on jopa itse hieman nolostunut asiasta. Taylor Swiftin sääriä koskevan vakuutuksen uskotaan astuvan voimaan ennen hänen toukokuussa alkavaa maailmankiertuettaan. Kiertue vie tähden muun muassa Pohjois-Amerikkaan, Japaniin ja Eurooppaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash