Ambero Rose vastasi vihaajille herutuskuvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amber Rose jakaa aika-ajoin näyttävää ja paljastavaa kuvamateriaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. Tämä ei ilmeisesti ole kaikkien mieleen, ja mallin rohkea tyyli on johtanut jopa suoranaiseen huoritteluun internetissä.

Goodnight

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

31-vuotias amerikkalaismalli on kuitenkin vastannut vihaajilleen omalla tyylillään – jakamalla Instagramissa entistäkin seksikkäämpää kuvamateriaalia itsestään. Tuoreessa selfie-otoksessaan Amber Rose poseeraa peilin edessä alusvaatteissa.

Amber Rose erosi viime syksynä räppäri Wiz Khalifasta. Pariskunnalla on yhteinen Sebastian-poika. Ennen Wiz Khalifaa Rose on seurustellut muun muassa Kanye Westin kanssa.

Long day cred @thatsbenji always catching Muva on fleek

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi