Nainen ansaitsee elantonsa esiintymällä Kim Kardashianina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian lukeutuu maailmanlaajuisesti tämän hetken suurimpiin tähtiin. Siksi ei olekaan yllättävää, että julkkisklaanin tunnetuin tytär toimii monille tyylillisenä esikuvana. Jotkut jopa ansaitsevat elantonsa esittämällä Kimiä.

Iso-Britannian Leedsistä kotoisin oleva Jo’Anne Patton on tehnyt menestyksekästä uraa Kim Kardashianin kaksoisolentona. 32-vuotias nainen esiintyy tähtenä erilaisissa tilaisuuksissa noin kuusi kertaa kuukauden aikana, ja kertoo Daily Mail -lehdelle ansaitsevansa työllä noin 36.000 puntaa, eli 50.000 euroa vuodessa.

Aivan halpaa Kim Kardashina esiintyminenkään ei ole, sillä Jo’Anne myös käyttää kuukausittain noin 1.400 euroa ulkonäköönsä. Naisen kuvien perusteella hänen ja Kimin todellinen yhdennäköisyys jää melko pieneksi, mutta mikäli hänen väitteeseen hurjasta vuosipalkasta on uskominen, tämä seikka ei ihmisiä haittaa.