Näin superrikkaat lentävät reittikoneilla – Nicole Kidman esittelee ilmojen luksusluokan

Lux Matkailu · Stara.fi

Maailman superrikkaat eivät yleensä matkusta rahvaan kanssa samoissa lentokoneissa, sillä he arvostavat omaa rauhaa ja omia räätälöityjä aikatauluja myös matkustaessaan. Esittelimme äskettäin Etihad-lentoyhtiön luksusluokan, jossa matkustajalla on oma makuuhuone, olohuone ja kylpyhuone.

Vaikka käytössä ole yksityistä lentokonetta, niin luksusta taivaalta löytyy kyllä. Nyt näyttelijä Nicole Kidman esittelee puolestaan ilmojen luksusluokan, jossa lentämisestä tavalliset ihmiset voivat vain unelmoida.

Luksusluokka jättää jopa ykkösluokan kauas taakseen, sillä yksityishyteissä tilaa on reilusti. Lisäksi luksusluokan matkustajien käytössä on oma aula ja aulabaari, omat kokit, henkilökohtainen hovimestari ja jopa lastenhoitaja.