Suomen Temptation Islandin kuvauspaikka on luksushotelli – tältä näyttää normaalisti

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet jo muutaman jakson verran seurata Temptation Island -realitysarjan suomalaista versiota. Stara selvitti, että nimestään huolimatta sarjan kuvauspaikka ei ole saari lainkaan, vaan sen sijaan Thaimaassa Hua Hinin liepeillä sijaitseva hotelli.

Realitysarjaa kuvataan nimittäin suomalaisten suosiman Hua Hinin lomakaupungin eteläpuolella sijaitsevalla rauhallisella rannalla. Toinen ryhmistä majoittuu Hansar Pranburi -hotellissa, joka on suosittu muun muassa häämatkojen tunnelmallisena kohteena.

Kuka tahansa Thaimaan lomailija voi halutessaan varata hotellista oman huoneen, mikäli haluaa nähdä televisiosarjan kuvauspaikan omin silmin ja vaikkapa järjestää omat allasbileet televisiosta tutulla uima-altaalla. Hotellissa on vain 17 huonetta ja se sijaitsee aivan Sam Roi Yot -kansallispuiston vieressä. Hotellin liepeille pääsee helposti Bankokista esimerkiksi junalla.