Tuhannet hämähäkit valtasivat huoneen – painajaismainen näky videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin olohuoneesta, joka oli kuin suoraan araknofoobikon pahimmasta painajaisesta. Olohuoneen seinä vilisi hämähäkkejä, mutta talon asukas ei näyttänyt olevan niiden vuoksi kovinkaan huolissaan. Nyt Facebookiin on julkaistu video, jossa näkyvä huone olisi luultavasti kenen tahansa painajainen.

Mikel Maas on julkaissut Facebookissa videon, jossa näkyy hämähäkkejä vilisevä huone. Hämähäkkejä ei ole kymmeniä tai satoja vaan useita tuhansia. Ne ovat todella ottaneet tilan omakseen ja vallanneet sen täysin. Jos seinää vasten menisi nojaamaan ei tarvitsisi luultavasti odottaa montaakaan sekuntia, kun vartalo jo kuhisisi hämähäkkejä.

Hämähäkkejä on pitkin seiniä ja kattoa. Ne ovat muodostaneet valtavia ryppäitä, joissa hämähäkkejä on iso määrä samassa kohdassa päällekäin. Näyttää todella hurjalta, kun hämähäkit liikkuvat isoina ryppäinä nopeasti seinää pitkin alas tai pudottautuvat suoraan katosta lattialle ja hajaantuvat nopeasti vallaten lattian kokonaan. Katso video tästä.

https://www.facebook.com/video.php?v=10153620592138625&pnref=story