Vanilla Ice ja Pharao ensi kesän We Love The 90’s -festarin tähdiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suurimpiin tähtiin lukeutuneet Vanilla Ice ja Pharao viimeistelevät We Love The 90’s -festivalin kattauksen ensi kesänä. Helsingin Suvilahdessa 28.–29. elokuuta järjestettävän festivaalin musiikkiohjelma on nyt valmis viimeisten lisäysten myötä.

Floridalaislähtöinen rap-artisti, näyttelijä ja televisiojuontaja Vanilla Ice muistetaan parhaiten hitistään Ice Ice Baby, joka nousi ensimmäisenä hiphop-singlenä Billboard-listan kärkeen vuonna 1990. Saksasta saapuva Pharao puolestaan nousi tietoisuuteen vuonna 1994 kappaleillaan There Is A Star ja I Show You Secrets.

Festivaalin lipunmyynti käynnistyy huomenna tiistaina 17. maaliskuuta kello 9.00. Stara on tuttuun tapaan vahvasti mukaan We Love The 90’s -tapahtumassa, ja festivaaalin kattavin lippu on monien muiden festivaaalien tapaan STARA VIP. Viime vuonna STARA VIP -liput myytiin loppuun ennakkoon. Tänä vuonna kahden päivän STARA VIP on myynnissä 31. maaliskuuta saakka early bird -hintaan 129 euroa. Sen jälkeen kahden päivän hinta on 149 euroa.

Festivaalin esiintyjät ovat Vanilla Ice (USA), Pharao (GER), E-Type (SWE), 2 Unlimited live (BEL), East 17 (UK), Natalie Imbruglia (AUS), Coolio (USA), Alphaville (GER), Jenny Berggren from Ace of Base (SWE), Snap!/Turbo B. (GER), Reel 2 Real (USA), U96 live (GER), Alexia (ITA), Solid Base (SWE/NOR), Masterboy (GER), La Bouche (GER/USA), Princessa (ESP), Daze (DK), Dr. Alban (SWE), 2 Brothers on the 4th floor (NED), Mr. President (GER), Pandora (SWE), Waldo’s People, 2. Maanantai, Taikapeili, CatCat, Movetron, Hausmylly, Mira, DJ Matti Airaksinen sekä Ressu ja Jussi.