Erin teki näyttävän paluun – heti upeissa bikinikuvissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton ihmetytti viime vuonna MET Gala -tapahtumassa, kun hän saapui punaiselle matolle verta vuotavana. Sittemmin kaunotarta ei ole juuri julkisuudessa näkynyt, sillä hän hän katosi parrasvaloista pian gaalan jälkeen.

Leonardo DiCaprion eksänä muistettava tulikuuma mallikaunotar on nyt tehnyt näyttävän paluun, kun hänet on kiinnitetty Lascana-bikinimalliston mainoskasvoksi. Hänet nähdään tuoreissa mainoskuvissa esittelemässä Lascanan vuoden 2015 uutuuksia.

26-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.