IKEA kielsi piiloleikit tavarataloissaan – aikuisten villitykselle loppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonekalujätti Ikean työntekijät ja esimiehet ovat olleet huolestuneita yleistyneestä villityksestä, jossa aikuiset ihmiset tulevat leikkimään kuurupiiloa. Villitys sai alkunsa Facebook-yhteisöstä, joka oli perustettu, jotta ihmiset voisivat ilmoittautua piiloleikkiin IKEA-myymälöihin.

Alankomaissa Eindhovenin kaupungin Facebook-ryhmä keräsi 32.000 ihmistä piiloleikkiin, Amsterdamin ryhmä keräsi 19.000 henkilöä ja Utrechtin ryhmässä ilmoittautuneita oli 12.000 ihmistä. Sitten oli vuorossa Praha, jossa ilmoittautuneita oli 1000 ihmistä.

Metro-lehden mukaan IKEA päätti laittaa stopin villitykselle ja virallisti kiellon, joka koskee tavarataloissa leikittyjä piiloleikkejä. Tavaratalon henkilökunta on myöntänyt, että kieltoa on vaikea valvoa, mutta jos heidän kaapeistaan, säilytystavaroistaan ja pehmolelukasoistaan alkaa löytyä ihmisiä, on syytä epäillä heidän leikkivän kiellettyä leikkiä. Jää nähtäväksi, noudattavatko leikkimieliset aikuiset tavaratalon virallista kieltoa.