Mies huomasi jotain outoa lenkkipolulla – hämmentävä painiottelu käynnissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koalat vaikuttavat kovin leppoisilta kavereilta, jotka vain nukkuvat, kiipeilevät ja syövät eukalyptuksen lehtiä. Todellisuudessa ne ovat melko valikoivia siitä, kenen seurassa ne viihtyvät ja ne ärsyyntyvät helposti.

Koalat ovat myös hyvin tarkkoja reviiristään, minkä eräs lenkkeilijä pääsi todistamaan lähietäisyydeltä. Ashton Webster on julkaissut YouTube-kanavallaan videon siitä, mitä hän näki ollessaan kävelyllä kahden koiransa kanssa.

Lenkkipolun vieressä he näkivät kaksi koalaa, jotka olivat toistensa kimpussa. Koirat kiinnostuivat niistä ja yrittivät mennä lähelle, mutta ilmeisesti nekin aavistivat, että nyt on tosi kyseessä eikä painimatsi ole pelkkää leikkiä.

Koalat ovat toisissaan kiinni niin intensiivisesti, etteivät ne häiriinny yhtään siitä, että vieressä seisoo kuvaava mies ja kaksi koiraa. Koalat puskevat ja purevat toisiaan ja koittavat ilmeisesti saada toisiaan luovuttamaan. Video ei kerro, miten ottelussa kävi, mutta toivottavasti nämä kaverukset saivat lopulta rauhan maahan.