Matkustajat estivät lentokonekaappauksen – tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

United Airlines -lentoyhtiön lento Washington D.C.:stä Denveriin jouduttiin keskeyttämään maanantaina kaappausyrityksen vuoksi. Pian nousun jälkeen yksi matkustajista alkoi käyttäytymään väkivaltaisesti, ja mies yritti päästä sisälle lentokoneen ohjaamoon.

Muut matkustajat onnistuivat taltuttamaan väkivaltaisesti käyttäytyneen miehen. Tilanne taltioitui videoksi ja kuviksi, jotka löysivät tiensä nopeasti Reddit-sivustolle. Reddit-käyttäjä ILL_D:n mukaan hänen isänsä oli lennolla, ja kuvasi välikohtausta kamerapuhelimellaan.

Kaappaajan kerrotaan väittäneen, että hänen mukanaan oli pommi. Varmuutta asiaan ei kuitenkaan olla toistaiseksi saatu. ABC7-uutissivuston mukaan tuntemattomana pysyttelevä mieshenkilö pidätettiin koneen palattua Washingtoniin, ja hänet toimitettiin sairaalaan.