Michelle Lewin yllätti palvomalla aurinkoa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää.

Eilen fitness-kaunotar nautiskeli auringonpaisteesta Miamissa, jossa hän uskaltautui ottamaan aurinkoa myös yläosattomissa. Näyttävä perheenäiti esitteli vartaloaan myös poseeraamalla paparazzeille rantaveden liepeillä.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.