Huippumalli paljasti kuntoiluvinkkinsä – näin Milla välttelee raskauskiloja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina ja näyttelijänä tunnettu Milla Jovovich on viimeisillään raskaana. Kaunotar on onnistunut pitämään raskauskilojen kertymisen loitolla yksinkertaisella kuntoilurutiinilla. Neitokainen nimittäin käy reippaalla kävelyllä koiriensa kanssa päivittäin.

Splash
Splash

Jovovichin päivittäinen kuntoilu koostuu 10 kilometrin kävelylenkistä karvakuonojen kanssa. Daily Mail -lehden mukaan Milla on todennut, että jos hän olisi luopunut lenkkeilystä hän olisi todennäköisesti yli kymmenen kiloa painavampi. Vaikka vauhti on hidastunut raskauden edetessä, ei periksiantamaton mallikaunotar ole luopunut lenkkeilystä huonollakaan säällä.

Päivittäisestä kävelylenkistä ei tule vain kaunokaiselle hyvä olo, vaan kuntoilurutiinista nauttivat myös perheen hännänheiluttajat. 39-vuotias Jovovich uskoo kävelylenkkien olevan syy sille, että raskauskilot eivät ole päässeet kertymään. Neitokaisen terveellistä kuntoilurutiinista voi ottaa oppia, oli raskaana tai ei.

Splash
Splash