Yllytyshullulle kävi huonosti – putosi parvekkeelta alas

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko kaveruksia oli saanut yllytettyä ystävänsä kokeilemaan temppua, jossa mies laskettaisiin narun varasssa parvekkeelta alas. Vaikka tempussa ei selvästikään ollut järjen hiventä, otti kaveri siitä huolimatta haasteen vastaan.

Ennen temppua miehet testasivat narun kestävyyttä vetämällä ja repimällä sitä keskenään. Sen jälkeen naru kiepautettiin muutaman kerran parvekkeen kaiteen ympärille ja oli aika ryhtyä tositoimiin. Yllytyshullu oli kiinnittänyt narun vyötärölleen.

Mies päästi parvekkeen kaiteesta irti ja laski painonsa narun varaan. Ei mennyt aikaakaan, kun miesten viritelmä hajosi ja yllytyshullu mätkähti selälleen maahan.

Metro-lehden mukaan oli onni onnettomuudessa, ettei mies loukkaantunut vakavasti. On todennäköistä, että mieheltä meni ilmat pahasti pihalle. Tämä video on hyvä esimerkki siitä, minkä takia tällaisia temppuja ei kannata kokeilla missään olosuhteissa.