Helsinkiin uusi yöelämän kiintopiste – Capital Club & Bar avataan viikonloppuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset rakastavat kotimaista musiikkia, olutkulttuuri on nousussa ja eurooppalainen palvelukulttuuri valtaa alaa. Helsinkiin avataan ensi perjantaina uusi yöelämän keskus, kun Capital Club & Bar aloittaa toimintansa osoitteessa Fredrikinkatu 51.

Capital Club & Bar
Capital Club & Bar

Humalahakuisuuden sijaan erityisesti yhdessä oleminen ja viihtyminen edustavat tätä päivää. Tämä on huomattu nyt myös yökerhomaailmassa. Ravintolan yhteensä 300 metrin sohva- ja loositiloissa viihtyvät asiakkaat voivat jatkossa nauttia pöytiintarjoilusta.

– Yleensä kaveripiiristä löytyy eri musiikista tai tunnelmasta pitäviä. Meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan tyylikkäästi, arjen luksuksella höystettynä useita eri makuja sekä mieltymyksiä ja tarjoamaan näin kaikille yhteisen yöelämän kokemuksen, yökerhoa luotsaava NPG Oy:n toimitusjohtaja Antti Raunio kertoo

Uuden yökerhon avautuvat yleisölle perjantaina 20. maaliskuuta kello 23:55. Avajaisten jälkeen Capital Club & Bar palvelee joka perjantai ja lauantai. Ravintolan ikäraja on 21 vuotta.