Tässä se on! Elastisen uusi biisi ja musiikkivideo Super

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen positiivisimmaksi ihmiseksi taannoin valittu suomiräppäri Elastinen on tänään julkaissut uuden kappaleen ja musiikkivideon. Kyseessä on huhtikuussa julkaistavan uuden albumin toinen singlelohkaisu.

Super-kappaleen reggae-sävytteinen melodia ja musiikkivideon tarina tuovat tuulahduksen kesää keskelle Suomen viileää kevättä. Albumin ensimmäinen single Eteen Ja Ylös on saanut suuren suosion, ja se nousi upeasti radioiden soittolistoille heti ilmestyttyään. Single on tähän mennessä ylittänyt kultarajan.

Elastisen viides sooloalbumi Iso Kuva julkaistaan 10. huhtikuuta. Elastinen tullaan näkemään tänä vuonna muun muassa Ruisrockissa, Blockfesteillä ja Provinssissa. Kiertue huipentuu kahteen Hartwall Arenan konserttiin lokakuussa.