Seinäjoen Vauhtiajot julkisti esiintyjiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Vauhtiajot – Race & Rock Festival on julkistanut ensi kesän tapahtumansa esiintyjiä. Viime vuonna kävijäennätyksen tehnyt tapahtuma tavoittelee tulevana kesänä yli 60.000 kävijään.

– Artistikaartin taso on jälleen tinkimättömän korkea, ratapuolella ajetaan taas Suomen mestaruuksista ja yleisön viihtyvyyteen ja palvelutarjontaan on kiinnitetty entistäkin enemmän huomiota, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Apulanta, Sanni, Paula Koivuniemi, Elastinen, Jenni Vartiainen, JVG, Juha Tapio, Popeda, Sleepy Sleepers, Kaija Koo, Samuli Edelmann, Elonkerjuu, Irina, Michael Monroe, Jonne Aaron, Kolmas Nainen ja kesän ainoan keikkansa tekevä Klamydia. Lisäksi ulkomaalaisena vahvistuksena nähdään E-Type.