Skorpioni ja kuoriainen taistelivat hengestään – odottamaton tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netissä on äskettäin julkaistu video kiehtovasta kaksintaistelusta, jossa kuoriainen ja skorpioni ottivat mittaa toisistaan. Taisteluasetelma oli saatu aikaan sillä, että skorpioni oli laitettu samaan astiaan kuoriaisen kanssa. Kuoriainen ja skorpioni olivat ajautuneet tilanteeseen, jossa niiden selviytyminen oli kiinni taistelusta.

Daily Mail -lehden mukaan molempia lajin edustajia tavataan Sonoran aavikolla, joka sijaitsee Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla. Karuissa oloissa elävien lajien puolustautumis- ja saalistamiskeinot ovat usein tehokkaita, sillä haasteellisissa olosuhteissa elävillä lajeilla ei ole energiaa haaskattavaksi.

Videolla nähty taistelu on hurjaa katsottavaa, sillä kuoriainen pääsee heti niskan päälle. Kuoriaisen tähtäimessä oli skorpionin pistin, joka piti saada eliminoitua. Lopulta kuoriainen onnistui tehtävässään ja skorpioni hävisi taiston. Kuoriaisen taitavaa tekniikkaa ei voi muuta kuin ihmetellä. Tässä taistossa kuoriainen vei ylivoimaisesti voiton.