Onko tässä tosiaan Christina Aguilera?! Poptähteä ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Christina Aguilera julkaisi Instagramissaan kuvia uudesta tyylistään. Neitokainen poseeraa kuvissa tummahiuksisena. Platinablondina tunnettu Aguilera on shokeerannut fanejaan tummilla hiuksillaan.

Jade’s been busy studying her lines. Can’t wait for #Nashville!

Kuva, jonka Christina Aguilera (@xtina) julkaisi

Tähtönen on esiintynyt viimeksi tummissa hiuksissa kymmenen vuotta sitten. Laulajatar on kertonut olevansa sitä mieltä, että blondit hiukset ovat enemmän hänen juttunsa. Monet epäilevät, että tähtösellä on uusissa kuvissa peruukki. Neitokainen nimittäin jakoi kuvat Nashville-televisiosarjan kulisseista.

Kuvien perusteella Aguilera oli valmistautunut rooliinsa sarjassa. Daily Mail -lehden mukaan on siis mahdollista, että uusi tyyli onkin vain sarjan stylistien käsialaa. Jää nähtäväksi kiintyykö Aguilera jälleen brunettiin hiustyylinsä ja muuttaa hiuksensa pysyvästi tummiksi.

Look at all that hair! Having lots of fun on the set of #Nashville. More to come!

Kuva, jonka Christina Aguilera (@xtina) julkaisi