Räppärin kimppuun hyökättiin yökerhossa Dubaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Drake on tullut tunnetuksi paitsi musiikistaan myös monista kahnauksista, joihin on usein liittynyt myös jonkinasteista väkivaltaa. Äskettäin kerroimme kuinka mies ajautui tappelun P. Diddyn kanssa DJ Khaledin järjestämissä bileissä. Drake joutui sairaalaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Parhaillaan Drake on Dubaissa, jossa hän on niin ikään joutunut tukalaan tilanteeseen. Paikallisessa yökerhossa juhlinut Drake sai nimittäin toisen ravintola-asiakkaan vihat niskoilleen. Paikallisten silmäätekevien vieraana ollut Drake sai yllättäen huomata, että eräs toinen ravintola-asiakas otti häntä yllättäen päästä kiinni ja painoi alas. Räppärin turvamiehet eivät ehtineet heti väliin, mutta pian he kaatoivat hyökkääjän maahan.

Edellä kerrotussa räppäreiden keskinäisessä kamppailussa P. Diddy oli syyttänyt Drakea musiikkimateriaalin käytöstä ilman lupaa. Miesten väliset erimielisyydet johtivat välien selvittelyyn aamuyöllä ja silminnäkijöiden mukaan Diddy pahoinpiteli Draken sairaalakuntoon. Drake pääsi kotiin muutaman tunnin kuluttua tapahtuneesta.