Lizzie McGuire -tähden muodonmuutos järkyttää – ei kai tästä tule trendiä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen poptähti näyttelijätär Hilary Duff muistetaan parhaiten roolistaan Lizzie McGuire -televisiosarjassa. Viime vuosina Duff on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudessa, mutta taannoin hän teki paluun musiikin pariin Chasing the Sun -singlen myötä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nyt Hilary Duff on yllättänyt tyrmistyttävällä hiustyylillään. Hänet kuvattiin nimittäin poistumassa kampaajalta turkoosinvärisissä hiuksissa.

27-vuotias Hilary Duff erosi taannoin aviomiehestään, NHL-pelaaja Mike Comriesta. Pariskunnalla on yhteinen Luca-poika, joka syntyi vuonna 2012. Texasissa varttunut Duff nousi jo teini-iässä julkisuuteen. Entinen lapsitähti on nähty lukuisissa elokuvarooleissa, mutta useimmat muistavat hänet parhaiten Lizzie McGuire -sarjan nimikkohahmona.

Splash
Splash