Ohhoh! Kylie Minougue antoi Jay-Z:lle potkut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikkimoguli Jay-Z on menettänyt sopimuksen levy-yhtiönsä kirjoilla olevan tähtiartistin kanssa. Poptähti Kylie Minougue sanoi irti sopimuksen räppärin omistaman Roc Nation -levy-yhtiön kanssa. Minogue on ollut pettynyt kappaleisiin, levymyynteihin ja sponsorisopimuksiin.

Pori Jazz -festivaaleille ensi kesänä Suomeen saapuva Kylie teki taannoin sopimuksen Roc Nation -yhtiön kanssa, ja odotukset olivat silloin suuret. Levy-yhtiö lupasi räjäyttää tähtösen musiikkiuran uuteen nosteeseen. Lupauksia ei kuitenkaan koskaan lunastettu ja Minoguen levymyynti jäi aiempaa vähäisemmäksi.

Ennen Roc Nationin sopimusta kaunotar ehti olla Parlophone -levy-yhtiön kirjoilla 16 vuotta. Laulajattaren on kerrottu katuneen päätöstä vaihtaa yhtiötä, sillä kahden vuoden yhteistyön jälkeen työn tulos Roc Nationilla ei ole ollut sovitulla tasolla. Kylie on päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä. Daily Mail -lehden mukaan Minogue kontrolloin uraansa koskevia päätöksiä itse tästä eteenpäin.