Brittilaulaja: ”Laihdutin 6 kiloa kahdessa viikossa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja Sam Smith on tehnyt viime aikoina erittäin nousujohdanteista uraa kotimaassaan. Hän pokasi tänä vuonna Grammy-gaalassa parhaan uuden artistin, vuoden levyn, vuoden kappaleen ja vuoden pop-albumin palkinnot.

Nyt Sam Smith on kuitenkin noussut otsikoihin ulkomusiikillisissa merkeissä. 22-vuotias laulaja väittää pudottaneensa painoa 14 paunan, eli kuuden kilon verran vain 14 vuorokaudessa. Tähden mukaan kiitos uskomattomasta suorituksesta kuuluu ravinneterapeutti Amelia Freerin Eat. Nourish. Grow. -kirjalle.

– Amelia Freer auttoi minua tiputtamaan yli kuusi kiloa kahdessa viikossa. Hän täysin muuttanut suhteeni ruokaan, Sam Smith kertoi Instagramissa.

Sam Smith on brittiläinen laulaja-lauluntekijä, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen vierailtuaan Disclosure-yhtyeen Latch-singlellä. Miehen omista kappaleista tunnetuimpia ovat Stay With Me, Money on My Mind ja Lay Me Down. Mies tulee esiintymään ensi kesänä Seinäjoella järjestettävillä Provinssi-festivaaleilla.

Gym is kicking my ass today

Kuva, jonka Sam Smith (@samsmithworld) julkaisi