Arttu Wiskari Vanhuus rokkaa -kiertueella: ”Just mun kohdeyleisöä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen laulajatähti Arttu Wiskari on parhaillaan kiertämässä Suomea nimekkäiden kollegojensa kanssa Vanhuus rokkaa -kiertueella. Turneen tarkoituksena on järjestää hyväntekeväisyyskonsertteja, joiden tuotto käytetään seniorityöhön. Stara tiedusteli Wiskarilta kiertueen tunnelmia.

– Täähän on just mun kohdeyleisöä. Mun musiikissa on se hyvä, että sitä kuuntelevat eri ikäiset, eli mummot ja lapsetkin. On mukava vetää kerrankin konserttisaleissa, kun yleensä mun keikat alkavat joskus yhden aikaan yöllä ja siellä joku huutaa lonkero kädessä Mökkitietä 45 minuuttia putkeen, Arttu Wiskari kertoi Staralle.

– Nyt on mukavaa, kun ihmiset istuvat ja kuuntelevat. Nyt on mahdollisuus vetää sellaisia biisejä, joita ei välttämättä klubikeikoilla pääse vetämään. Ne on enemmänkin sellaisia, joissa on syvällisempiä tekstejä ja niin pois päin. Klubikeikoilla tuutataan aika rokkipainotteinen setti. Kerrankin ehtii itsekin paneutua biisien teksteihin eikä aina vaan tuutata täysillä.

Seuraavan kerran Vanhuus rokkaa -kiertue pysähtyy Tampereella Tampere-talossa ensi viikon torstaina 26. maaliskuuta. Kiertueella ovat mukana Wiskarin lisäksi Sami Saari, Helena Lindgren, Maarit ja Sami Hurmerinta. Tampereen konsertissa mukana on lisäksi Jukka Poika. Konsertit juontaa Jorma Uotinen.