Ero ei paina Chris Brownin exää – herutuskuvia Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina uraa luonut Karrueche Tran jätti taannoin poikaystävänsä Chris Brownin. Eropäätös johtui ilmeisesti paljastuksesta, jonka mukaan Brownilla on yhdeksän kuukauden ikäinen salattu lapsi Nia-nimisen 31-vuotiaan mallin kanssa.

shots @christinamilian

Kuva, jonka karrueche (@karrueche) julkaisi

Taannoinen ero ei vaikuta painavan Karrueche Tranin mieltä kovin paljon – ainakaan hänen tuoreiden Instagram-kuviensa perusteella. Parhaillaan lomaa viettävä mallikaunotar jakoi kuumia kuvia, joissa hän poseeraa bikineissä Meksikon Cancunin auringon alla.

Paljastavat kuvat innoittivat myös Chris Brownia kommentoimaan kuvia. Poppari kehui Karruechen ulkomuotoa, mutta varoitti häntä muuttumasta ”Thotiksi”. Urban Dictionary -sivuston mukaan ”thot” on lyhenne sanoista that ho over there, eli vapaasti suomennettuna ”tuo horo tuolla”. Karrueche Tran ei vastannut julkisesti Brownin kommenttiin.

I'm president of the Itty Bitty Committee #ThirstyTuesday

Kuva, jonka karrueche (@karrueche) julkaisi