Huonosti pukeutuva mies ei pääse toisille treffeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismiesten pukeutumisessa on otettu parin viime vuosikymmenen aikana suuria harppauksia parempaan suuntaa, sillä enää nykyisin Lenita Airiston ei tarvitse ripittää miehiä esimerkiksi valkoisista tennissukista. Nyt Eliittikumppani on selvittänyt, että huonosti pukeutuva mies ei pääse toisille treffeille.

Yli puolet selvitykseen osallistuneista sinkkunaisista olisi nimittäin valmiita jättämään kumppaninsa huonon pukeutumistyylin takia. Myös esimerkiksi miehen ryhdillä on merkittävä osansa ensivaikutelman luomisessa, sillä ensivaikutelman voi antaa vain kerran.

Treffikumppani ei saa mielestään epämiellyttävää ensivaikutelmaa, ja tilannetta ei välttämättä voi enää pelastaa edes hyvällä persoonalla. Toisia treffejä ei siis välttämättä ole luvassa, mikäli mies ei laita itseään kuntoon kriittiselle ensimmäiselle tapaamiselle. Kyselyn mkuaan naisten inhokit miehen päällä olivat lippalakki sekä vakosamettiset vaatekappaleet.