Klamydia esiintyy sinfoniaorkesterin kanssa: ”Todellinen punksinfonia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen pitkän linjan punk-yhtye Klamydia yhdistää voimansa Vaasan kaupunginorkesterin kanssa, kun Punksinfonia-konsertit järjestetään Vaasan kaupungintalolla torstaina 16. ja 17. huhtikuuta.

– Ideaa on palloteltu muutama vuosi, mutta nyt se vihdoin toteutuu. Mahtavaa vaihtelua tehdä Klamydiaa tällaisella jättikokoonpanolla. Soitannollinen puoli toteutetaan niin, että kaupunginorkesteri soittaa joka biisissä bändin kanssa koko ajan mukana, eikä vain korosta tiettyjä kohtia. Lopputulos tulee olemaan massiivinen. Todellinen punksinfonia, Klamydian laulaja Vesku Jokinen kertoo.

Tällä hetkellä bändi on kiertueella, ja yhtyeen kevät huipentuu Vaasan Sportin kevätristeilylle Viking Gracella 25. huhtikuuta. Klamydia pitää sen jälkeen 27-vuotisen historiansa ensimmäisen kunnon kesäloman ja heittää tulevan kesän ainoan keikan Seinäjoen Vauhtiajoilla heinäkuussa.

– Ollaan oltu joka ikinen kesä reissussa ja heitetty keikkoja kaikilla mahdollisilla festareilla. Juhannusviikonloputkin ovat menneet aina muualla kuin kotona. Päätös kunnon kesätauosta keikkojen suhteen päätettiin jo viime vuoden puolella. Annetaan kesäpäivien hetket perheille ja läheisille, ainoana poikkeuksena Vauhtiajojen keikka. Sekin reissu menee mukavasti kotiseudun tuntumassa.

Klamydia kiertää keväällä seuraavasti:

20.3 Kotka, Amarillo21.3 Kauhajoki, Aronkeidas27.3 Sastamala, Baron28.3 Heinola, Tukkijätkä2.4 Tahko, Piazza3.4 Leppävirta, Vesileppis4.4 Äänekoski, Voodoo5.4 Pori, Bar Kino10.4 Helsinki, Pressa11.4 Toijala, Kruuna & Klaava16.4 Vaasa, Vaasan kaupungintalo17.4 Vaasa, Vaasan kaupungintalo24.4 Salo, Ipanema25.4 Turku, Viking Grace