Miss Venäjä pulahti uimaan – näyttävä näky rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjältä on muun maailman tietoisuuteen tullut monta upeaa kaunotarta, kuten tennistähti Anna Kournikova. Myös vuonna 2003 maansa missikruunun saanut Victoria Lopyreva on viime aikoina noussut myös paparazzien huomion kohteeksi. Hän on lomaillut ahkerasti julkkisten suosimilla aurinkorannoilla.

Splash
Splash

Eilen Victoria Lopyreva kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän pakeni auringon kuumaa paahdetta pulahtamalla rantaveteen kaksiosaisessa uima-asussa.

Missivoittonsa jälkeen 31-vuotias Victoria Lopyreva on toiminut mallina ja televisiojuontajana. Hän on esiintynyt Cosmopolitan ja Maxim-lehtien kuvissa. Vuonna 2008 hän otti osaa Venäjän Selviytyjät-ohjelman versioon, jonka nimi oli Last Hero.

Splash
Splash
Splash
Splash