Petri Nygård teki paluun – tässä uusi musiikkivideo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rääväsjuinen suomiräppäri Petri Nygård teki tänään paluun vuoden julkaisutauon jälkeen uudella Scooraan-singlellä. Sanoituksissaan Petri palaa juurilleen pohtien yhteiskuntaa ja ympäristöä, unohtamatta tavaramerkikseen muodostunutta asennetta ja suorasanaisuutta.

– Biisi kertoo maailmassa ja yhteiskunnassamme tapahtuvista hulluista asioista, jotka jollain tavalla vaikuttavat meihin kaikkiin. Silti on yritettävä pitää pää kylmänä ja tehdä sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä. Muuten ei voi onnistua eli scooraa, Petri Nygård kertoo.

– Kuvausreissu Berliiniin oli jännittävä, pelottava ja erittäin mielenkiintoinen. Mukaan mahtui muun muassa räjähteitä ja luvattomat yölliset seikkailut autioissa sairaaloissa. Täysin erilainen fiilis kuin aiemmissa videokuvauksissani esimerksiksi Las Vegasissa tai Pattayalla, Petri muotoilee.

Petri Nygård on ollut vuosia Suomen seuratuimpia henkilöitä. Hän on ollut kahtena vuonna peräkkäin googlatuin suomalainen henkilö ja häntä seuraa Facebookissa yli 165.000 henkilöä. Petri on tehnyt vuodesta 2010 alkaen yli 600 keikkaa ja jatkaa keikkailua tiiviiseen tahtiin.