Mies näki lapsensa syntymän – 4 000 kilometrin päästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On olemassa monia ihania ja ikimuistoisia hetkiä, joista ihmiset eivät haluaisi jäädä paitsi. Lasten syntymät, syntymäpäivät, valmistujaiset ja häät ovat ainutlaatuisia juhlia, joissa läheiset ihmiset olisivat mielellään läsnä. Eräs mies oli työkomennuksella kaukana kotoaan ja jäämässä paitsi kolmannen lapsensa syntymästä.

Australialainen Jason Larke oli työkomennuksella 4.000 kilometrin päässä kodistaan ja hän oli jäämässä paitsi lapsensa syntymästä. Laskettu aika oli hänen työmatkansa aikana, minkä kuultuaan Samsung otti mieheen yhteyttä. Yritys tarjosi miehen käyttöön uusia Gear VR -kuulokkeita, joiden avulla mies pääsisi näkemään synnytyksen ihan kuin hän olisi itse läsnä synnytyssalissa.

Kuulokkeiden testaamista vastaan Larke suostui antamaan ainutlaatuisen hetkensä ja tarinansa Samsungin uuden Gear VR -kuulokkeita mainostavan videon materiaaliksi. Kuulokkeiden avulla Larke sai olla läsnä poikansa syntymässä Perthissä tuhansien kilometrien päästä ja on varmasti ikionnellinen, että hän ei jäänyt siitä paitsi.