Myleene Klass lomailee Etelä-Afrikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi Hear’Say-tyttöbändin riveissä, ja nykyään hän on tuttu näky Iso-Britannian keltaisesta lehdistöstä. Ex-poppari on nähty laulu-uransa lisäksi myös televisioruudussa, kuten Loose Women -sarjassa ja suunnitellut oman alusvaatemalliston.

Eilen Myleene kuvattiin lomailemassa vielä tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Laulajatar nautti lomastaan bikineissä hotellinsa uima-altaalla.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.