Rihannan rohkea asu oli paljastaa etumuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna julkaisi äskettäin Instagramissa hurjia kuvia Harper’s Bazaar -lehden kuvaussessiosta, jossa tähtönen uiskenteli haiden ympäröimänä. Sittemmin hänet ikuistettiin New Yorkin muotiviikoilla eleganttina kaunottarena.

Nyt Rihanna on kuvattu poistumassa Giorgio Baldi -ravintolasta illallistettuaan sitä ennen kolmen tunnin ajan managerinsa Jay Brownin kanssa. Rihannan rohkea asuvalinta tuntui paljastavan rintamuksen minä hetkenä hyvänsä, mutta niin ei lopulta käynyt.

Taannoin Rihanna edusti Grammy-gaalassa Los Angelesin Staples Centerissä. Supertähtien kokoontumisessa Rihanna yllätti eräällä illan muhkeimmista asuista, sillä niukan ja paljastavan asun sijaan Rihannalla oli yllään suoranainen prinsessamekko.