Mies hyödyntää lentoyhtiöiden porsaanreikiä: ”En ole huijari”

Matkailu · Annukka Heikkilä

Lentokoneella matkustaminen saattaa olla välillä tuskallista. Lentämiseen liittyy paljon odottelua erilaisissa jonoissa, auloissa, koneeseen mentäessä ja lopulta voit huomata lentokoneessa saaneesi vielä epämiellyttävän vierustoverin. Justin Ross Lee kertoo videolla muutaman niksin, joiden avulla matkustaminen on hieman mukavampaa.

Justin Ross Lee pyrkii ottamaan matkoistaan ja lentokentistä kaiken mahdollisen hyödyn irti. Joskus hän saattaa ostaa lipun, jolla on palautusoikeus. Lipun avulla hän pääsee lentokentän Business Lounge -alueelle, jossa hän viihtyykin koko päivän ilmaisia ruokia syöden, viiniä juoden ja tehden töitä jos siltä tuntuu. Ennen matkaa mies peruu lippunsa.

Lee antaa myös muutaman neuvon siihen, miten oman istuinpaikan saa vaihdettua paremmaksi. Voit murustella kourallisen pähkinöitä tuolisi päälle, kutsua henkilökunnan paikalle ja valittaa pähkinäistä tuolia, josta saat vakavia allergiaoireita. Tämän jälkeen Lee kertoo saaneensa aina uuden hyvän paikan tuossa tuokiossa.