Armeijassa ei kannata nukahtaa väärän paikkaan – tai voi käydä näin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset rakastavat toistensa juksaamista ja säikäyttelyä. Joillain henkilöillä jekuttaminen on kuin osa luonteenpiirrettään ja pilojen toteuttamista voidaan suunnitella pidemmänkin aikaa. Ilmeisesti armeija on yksi niistä paikoista, joissa piloilta ei voida välttyä.

Uniform Stories on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa on koostetusti lukematon määrä armeijassa tehtyjä piloja. Videon kuvauksessa kerrotaan, että armeijassa ei kannata nukahtaa. Kirjoittamattomana sääntönä on, että jos armeijassa nukkuu päiväunia tai torkahtaa, on selvä uhri jollekin jekulle.

Videolla nukahtaville on tehty mitä erikoisempia piloja. Jonkun haaroihin on laitettu palava kääre, yhden nukahtaneen suuhun laitetaan kastiketta ja eräs mies on laitettu kelmulla sänkyynsä kiinni. Herätykset ovat myös melko hurjia, kun yksikin nukahtanut mies on viety sänkyineen ison ajoneuvon alle ja hänet herätetään soittamalla auton torvea ihan kuin mies olisi jäämässä ajoneuvon yliajamaksi.