Capital Club & Bar avattiin Helsinkiin – Sara Sieppi ja Sabina Särkkä illan kuningattaret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiin avattiin viime viikonloppuna uusi yöelämän keidas, kun Capital Club & Bar avasi ovensa Fredrikinkadulla. Paikalle oli saapunut juhlistamaan avajaisia perinteiseen tapaan myös joukko televisiosta tuttuja kasvoja.

Illan naiskauneudesta vastasivat osaltaan muun muassa Miss Suomi 2011 Sara Sieppi ja Miss Suomi 2012 perintöprinsessa Sabina Särkkä, mutta erityisen paljon kuhinaa nähtiin myös Suomen Temptation Island -ohjelmasta tuttujen sinkkujen ympärillä. Realitysarjasta olikin paikalla kattava edustus. Kotimainen elokuva-ala oli edustettuna, sillä uuden yökerhon omistajiin kuuluu elokuvatuottaja Markus Selin. Illan ohjelmistossa oli muun muassa viulunsoittoa, joka toi upeasti lisäväriä EDM-musiikkiin.

– Nämä ovat 15-vuotisen yökerhourani parhaat avajaiset. Ihmiset selvästi viihtyvät paikassa ja ovat pitäneet useista toteuttamistamme yksityiskohdista. Paikan sisustus on saanut paljon kiitosta niin ulkonäöstä kuin toiminnallisuudestakin, ravintolayhtiön toimitusjohtaja Antti Raunio kommentoi.

Capital Club & Barin peräti 300 metrin sohva- ja loositiloissa viihtyvät asiakkaat voivat nauttia pöytiintarjoilusta ja Suomen suurimman peilipallon välkehdinnästä. Avajaisten jälkeen Capital Club & Bar palvelee joka perjantai ja lauantai. Ravintolan ikäraja on 21 vuotta.