Jennifer Nicole Lee on huikea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun selvästi ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Viime aikoina hieman hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt Jennifer ikuistettiin eilen treenaamassa melko näkyvällä paikalla, eli puistossa Miamissa. Ja tietenkin pieniin bikineihin sonnustautuneena. Näin hänen upea vartalonsa pääsi oikeuksiinsa.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.