Kenguru joutui pinteeseen – pää jumissa kastelukannussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Janoinen kenguru oli hörpännyt vettä pihalla olleesta kastelukannusta Australiassa, Coffin Bayssa. Janon sammuttaminen onnistui, mutta sitten pussieläin tajusi jääneensä jumiin kannuun. Pihalla sokkona loikkinut kenguru herätti paikallisten huomion ja he päättivät auttaa eläintä.

Paikallisten pelastusoperaatiosta on onnistuttu ottamaan muutama huvittava tilannekuva, jossa miehet yrittivät epätoivoisesti saada kastelukannua pois kengurun päästä. Hätääntyneen eläimen rauhotteleminen oli haastavaa ja miehet yrittivät edetä rauhallisesti.

Paikalliset kokeilivat useita eri konsteja saadakseen kengurun vapaaksi. Daily Mail -lehden mukaan eläin lopulta vapautui ja loikki pakoon. Onneksi tilanne oli sattunut lähellä asutusta, sillä muuten jumiutuminen olisi voinut aiheuttaa eläinparalle hengenvaaran. Kastelukannut on syytä pitää jatkossa pussieläinten ulottumattomissa.