Poptähti Lily Allen ryhtyi malliksi – odottamattoman upeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Ruisrockin ja Flow -festivaalien lavoilla esiintynyt poppari Lily Allen on yhdistänyt äitiyden ja laulajauransa ansioikkaasti. Hänellä on aviomiehensä Sam Cooperin kanssa kaksi tytärtä, Ethel ja Marnie Rose. Allen on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa, mutta nyt käynnistänyt uuden uran.

Lily Allen on nimittäin kiinnitetty House of Holland -silmälasimerkin mainoskasvoksi, ja tuoreissa kuvissa hän esittelee vuoden 2015 kevät-kesä -malliston tuotteita. Silmälasisuunnittelija Henry Holland on Allenin ystävä, ja hän kertoi lähteneensä innokkaasti poseeraamaan aurinkolasikampanjassa.

29-vuotias Lily Allen tunnetaan laulajana, joka ei turhia kumartele. Hän on kertonyt pettyneensä 2000-luvun popkulttuuriin, joka on hänen mukaansa täynnä Botox-kyllästettyjä idiootteja. Allen nousi tähdeksi vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. Hän kertoi taannoin BBC Radio 1 -kanavan haastattelussa, että hänen perheensä kodissa ei ole internetiä, koska hän haluaa kahden tyttärensä elävän tietämättömänä nettikirjoituksista ja siitä, mitä heistä ja vanhemmistaan puhutaan internetissä.