Plus-kokoisilla mallikaunottarilla järisyttävä vaikutus myyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naisten alusvaatteita myyvä Adore Me -verkkokauppa on tehnyt laajamittaisen tutkimuksen siitä, minkälaiset mallit vetoavat ostopäätöksiä tekeviin. Tutkimusten mukaan plus-kokoiset mallit myyvät jopa nelinkertaisesti verrattuna perinteisiin alusvaatemalleihin.

Tutkimuksen tulokset perustuvat dataan, jota verkkokauppatilausten kautta on onnistuttu keräämään. Verkkokaupassa julkaistuissa mainoskuvissa esiintyi erikokosia malleja malliston alusvaatteet yllään. Tulosten mukaan plus-kokoisen mallin päällä olleet alusvaatteet menivät kaupaksi helpommin kuin esimerkiksi hoikan vaaleahiuksisen mallin yllä olleet alusvaatteet.

Kurvikkaiden naisten yllä olleet alusvaatteet olivat haluttuja kaikissa naisten kokoluokissa. Kerätyn datan mukaan paljastui myös se, että brunettien yllä olleet vaatteet myivät paremmin, kuin blondien vaatteet.

Daily Mail -lehden mukaan plus-kokoiset mallit vetosivat kurvikkaiden naisten lisäksi myös pienempi kokoisiin naisiin. Adore Me -verkkokauppa aikoo jatkossa suosia plus-kokoisia malleja mallistojensa ja kampanjoidensa mainoksissa, sillä se on osoittautunut yritykselle erittäin tuottoisaksi suunnaksi.