Realitytähti paljasti: ”Ohjelma on käsikirjoitettu!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tietävät, että realityohjelmat ovat harvoin sitä oikeaa sarjassa esiintyvien ihmisten arkea. Suuri osa tapahtumista ja ihmisten välisistä suhteista on käsikirjoitettu. Rakkaustarinat ja konfliktit ovat usein ennalta suunniteltuja. Toki poikkeuksiakin löytyy, minkä vuoksi katsoja ei voikaan koskaan olla varma realitya katsoessaan, ovatko tapahtumat totta vai eivät.

Love & Hip Hop: Atlanta -realitysarjan tähti Joseline Hernandez paljasti kameroiden kuvatessa, että realitysarja oli käsikirjoitettu. Hernandez kertoi, että sarjassa olevat ihmiset ovat näyttelijöitä ja vaikka ohjelmasta puhutaankin realitysarjana, se sisältää paljon näyttelemistä.

TMZ-sivusto kertoo, että Joseline Hernandez on syytettynä toisen sarjassa olevan henkilön, Althea Eatonin, pahoinpitelystä. Eaton on todistanut Hernandezin käyttäneen jälleennäkemisjaksossa huumeita ja pahoinpidelleen Eatonin. Eatonin asianajaja yrittää selvittää, oliko pahoinpitely ja riita käsikirjoitettu ohjelmaan.