10 suomalaisten suosikkikohdetta pääsiäislomalla

Matkailu · Stara.fi

Suomalaiset matkailevat pääsiäisenä melko paljon, ja yhä useampi valitsee Lapin perinteisten laskettelukohteiden sijaan  matkakohteen ulkomailta. Trivago on nyt listannut suomalaisten kymmenen suosikkikohdetta pääsiäiseksi. Levin aurinkoiset rinteet ovat listalla vasta kolmantena.

Suomalaisten ykköskohde pääsiäislomalla on Tallinna, jonne pääsee Helsingistä lautalla helposti, edullisesti ja nopeasti. Toiseksi listalla sijoittui hieman yllättäen Pietari, jonka sijoitus ei ole kärsinyt kovin pahasti Venäjän tulehtuneesta tilanteesta. Ensimmäinen suomalaiskohde on kolmanneksi sijoittunut Sirkka, eli Levitunturi.

Viiden suosituimman kohteen joukossa ovat edellä mainittujen lisäksi myös Pariisi ja Tukholma. Niiden jälkeen suomalaiset haluaisivat matkustaa eniten Lontooseen, Helsinkiin, Budapestiin, Barcelonaan ja Prahaan.

Trivago
Trivago