Bokserinpentu kohtasi lehmälauman – suloinen näky videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet ovat monesti kiinnostuneita toisistaan, vaikka ne eivät edustaisikaan samaa lajia. Olemme nähneet eläinmaailmassa muodostuvan mitä erikoisimpia ystävyyssuhteita, joissa jopa tavallisesti luonnossa toinen kaveruksista olisi saalistaja ja toinen saalistettava.

Nyt eräs koiranomistaja pääsi todistamaan hellyttävää eläinten tutustumishetkeä. YouTubessa on julkaistu video, jossa bokserirotuinen koira on omistajansa kanssa kävelyllä. Pellon poikki kävellessään laumallinen lehmiä on huomannut heidät ja kiinnostunut heistä. Lehmät lähestyivät koiraa ja omistajaa, mutta suloinen bokseri vei heidän kaiken huomionsa.

Bokseri on vasta puolivuotias ja näyttäisi olevan innoissaan lehmiltä saamastaan huomiosta. Kaikki lehmät kerääntyvät koiran ympärille ja haistelevat sitä. Lehmät ottivat koiran lempeästi vastaan ja viihtyisivät bokserin kanssa varmasti pidemmänkin ajan yhdessä.