David Copperfieldin uima-allas tyhjeni kerrostaloon – miljoonavahingot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna, että taikurilegenda David Copperfieldin New Yorkissa sijaitsevassa nelikerroksisessa penthousessa tapahtui ikävä onnettomuus. Hänen asuntonsa uima-altaan pumppu nimittäin hajosi ja valutti vettä 30 kerrokseen. Sittemmin on selvinnyt, että vahingot ovat miljoonaluokkaa.

Splash
Splash

Copperfieldin asianajaja Ted Blumbergin mukaan asunnossa oli mittaamattoman arvokas kokoelma taidetta ja muun muassa vanhoja pelikoneita. Tällä tietoa ainakin osa niistä on kärsinyt vahinkoja. Tuhansia litroja vettä on valunut arvoasuntoja sisältävän kerrostalon sisään, joten taikurin asunnon omaisuus on vain jäävuoren huippu.

Asianajaja kertoi New York Postille, että he odottavat nyt korvausvaatimuksia ja niistä seuraavia oikeudenkäyntejä. Kun vahinko tapahtui, oli taikuri poissa kaupungista. Copperfieldin tiedetään olleen Las Vegasissa onnettomuuden sattuessa.