Shokkipäätös! Jennifer Lawrence ulos X-Men -elokuvasarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Nälkäpeli-sarjasta tuttu Jennifer Lawrence lukeutuu tämän hetken suosituimpiin nuoremman polven naisnäyttelijöihin. Tähti saatetaan kuitenkin nähdä ensi vuonna eräässä suosikkiroolissa viimeistä kertaa.

Jennifer Lawrence näytteli Mystique-mutanttia X-Men: First Class ja X-Men: Days of the Future Past -elokuvissa. Tähti palaa rooliin vielä vuonna 2016 ensi-iltansa saavassa X-Men: Apocalypse-elokuvassa. Jennifer kuitenkin paljasti MTV-kanavan haastattelussa, ettei hän tule palaamaan elokuvasarjaan enää kolmannen X-Men -elokuvansa jälkeen.

Jennifer Lawrence yhdistettiin vielä taannoin Coldplay-vokalisti Chris Martiniin, vaikka pariskunta oli ehtinyt jo kerran erota. Nyt kaksikko näyttää kuitenkin eronneen lopullisesti, sillä Martin on viihtynyt paremmin toisen näyttelijättären, Kate Hudsonin seurassa.