17-vuotias Kardashian rohkeissa Instagram-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omaa realitysarjaansa tähdittävä Kardashianien klaani lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin julkkisperheisiin. Perheen tyttäristä nuorin on 17-vuotias Kylie Jenner, joka muutti taannoin Kalifornian Calabasissa sijaitsevaan omaan kotiinsa.

Love this 60s swimsuit @sir_neave @joycebonelli @monicarosestyle @chrisdylanhair

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi

Sisariensa lailla Kylie Jenner on työskennellyt myös mallina. Nyt tähti nähdään valokuvaaja Neave Bozorgin ottamissa rohkeissa kuvissa. Instagramissa jaetuissa kuvissa Kylie poseeraa mustassa uimapuvussa talon katolla.

17-vuotias Kylie Jenner lanseerasi äskettäin oman Kylie Hair Kouture -hiustenpidennysmallistonsa. Tähti on ottanut myös laulutunteja, tavoitteenaan oman musiikkiuran aloittaminen. Kylie tosin paljasti taannoin, ettei halua kääntyä musiikin parissa perheeseensä liittyyneen Kanye Westin puoleen, sillä hän pelkää saavansa mieheltä liian rehellistä palautetta.

Couldn't happen without @sir_neave @joycebonelli @monicarosestyle @chrisdylanhair @shammaurice

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi

@sir_neave @joycebonelli @monicarosestyle @chrisdylanhair

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi

@sir_neave @joycebonelli @monicarosestyle @chrisdylanhair

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi

@sir_neave @joycebonelli @monicarosestyle @chrisdylanhair

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi