Lisa Opie sai hyvää hoivaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Nyt Lisa on kuvattu rannalla.

Missikaunotar ja bikinisuunnittelija Opie vietti eilen vapaapäivää rannalla Miami Beachilla yhdessä miesystävänsä kanssa. Bikineissä aurinkoa palvonut Lisa sai samalla hyvää hoivaa mieheltä, joka tarjosi sekä hierontaa että reppuselässä kyyditystä.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.